Vårdnadstvist Växjö

Tel. 0470-78 30 50

 
RSS

Fotledsskydd för rehabilitering vid stukad fot

25 Jul 2023

Fotledsskydd för rehabilitering vid stukad fot Att stuka foten är en vanlig idrottsskada, men det kan också hända vid vardagliga aktiviteter som att trampa snett på en stenig trottoar eller när man kliver av trappsteget på fel sätt. Det kan vara smärtsamt och begränsa din rörlighet till en stor del, särskilt om du inte tar [...]


Välkommen

Vi på Advokatfirman Defens är advokater och jurister som är specialiserade inom familjerätt, med särskilt fokus på vårdnadstvister i Växjö. På den här webbplatsen finns information om hur du kan få hjälp vid en vårdnadstvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist i Växjö med omnejd så är du välkommen att ringa oss direkt på 0470-78 30 50 då vi erbjuder telefonrådgivning helt kostnadsfritt, eller skicka e-post till [email protected]. Det går också bra att använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 0470-78 30 50
E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

Vänd dig till oss när du behöver rättslig hjälp